Öppna träningar:

Liten, stor, lydig eller olydig - alla är välkomna! På måndagar 18.00 träffas vi på Sandbackaskolans parkering (vid A-huset) för att träna hund  Vi träffas utan ledande instruktör vilket innebär att var och en ansvarar för sin egen träning. Det är fritt fram att träna vad man vill likaväl som att bara sitta och titta på.  Vår ambition är dock att alltid, i den mån det går, att ha någon på plats som man kan fråga om råd. Vill man vara säker att någon är där kan man kommunicera med varandra via Facebookgruppen Arvidsjaur BK - träning, detsamma gäller om man vill ha träningssällskap andra kvällar än de planerade.

 

.

Gemensam promenad:

Observera att denna aktivitet ligger vilande tillsvidare, håll utkik här eller på Facebook för uppdateringar!

På onsdagar träffas vi på Sandbacka för att promenera tillsammans. 

Ett perfekt tillfälle att öva på att vara runt andra hundar utan att det behöver innebära lek eller tvärtom - något otäckt. Du väljer själv om du vill socialisera eller hålla avstånd utifrån vad som är bäst för hunden. Det passar alltså både för den som bara vill gå en promenad med sällskap och den som har en hund som har svårt att hantera hundmöten ute på promenad. Att hunden lever rövare gör ingenting, vi är ju där för att träna. 

De tre första träffarna kräver inget medlemskap, kom och prova på om det är något för er!

 Agility:

Observera att agilityhindren ska flyttas, håll utkik här för uppdateringar!

Agilityhindren står på Bernhardsborg och det är fritt fram för medlemmar att använda under eget ansvar. Dessa ska ställas tillbaka efter användning.

 

 

Kom ihåg: Bajsar din hund- Plocka upp!